Min träning

Träning
Hur ofta tränar du?

Jag tränar vanligtvis 5 gånger i veckan, mer eller mindre. Däremot anser jag att vilodagar är väldigt viktiga för att kroppen ska hinna med att återhämta sig. 2 vilodagar/vecka ungefär.

Bästa motivationstipset?

Dina favoritlåtar i öronen och ett glatt humör, försök se det positiva. Även nya träningskläder så du kan vara snyggast på gymmet ;) Har du fortfarande svårt att ta dig iväg till gymmet eller uti spåret? Skaffa en träningskompis och peppa varandra!

Hur kommer man igång med träningen?

Börja med några få pass i veckan och öka sedan successivt. Börja med de lättare vikterna och sätt inte allt för hårda krav på dig själv i början. All träning är bättre än ingen träning.

Favoriten på gymmet (muskelgrupp)?

Rygg har varit stora favoriten i ungefär ett halvår tillbaka och är fortfarande. Däremot börjar mina axelpass bli allt roligare att utföra. Vad är din favorit på gymmet?

Träna med maskiner eller funktionellt?

När jag började träna spenderade jag all tid i maskiner, idag föredrar jag funktionell träning då det är mycket roligare. Det finns många debatter kring vad som är bäst gällande detta ämnet. Jag anser att funktionell träning är bättre då det blir mer naturligt för kroppen och jobbar oftast fler muskler på samma gång.

Gillar

Kommentarer