Min passion och motivation för träning

Okategoriserade, Träning
Jag tror, eller jag rättare sagt vet att alla går igenom olika stadier i sitt tränande och gymmande. Ena veckan kanske träningen är en självklarhet medan den andra veckan blir allt mer tveksam, kanske på grund av stress eller brist på motivation. 

För att hitta tillbaka till sin motivation tror jag det är viktigt att vila och ta ett break från träningen i en vecka, åtminstone några dagar. För vissa passar detta utmärkt, för andra leder det bara till en bekvämlighet att stanna hemma från gymmet och man tappar ännu mer. 

Jag hamnar lätt i svackor där jag tappar motivationen när jag har kört samma upplägg på mina pass. Jag försöker därför ändra upplägget och övningarna, det är dessutom viktigt för ens resultat. Jag säger jämt till pappa att byta ut och variera sina övningar för att kroppen vänjer sig. 
Kolla runt på youtube och instagram, där kan du hitta massa inspiration till nya övningar. Jag lovar att dina vänner också har massa idéer ;) 

Min passion för träning grundar sig nog i känslan att jag har tränat och lärt mig massa nytt som gett mig självförtroende. Självförtroende är viktigt för psyket och psyket är otroligt viktigt för träningen. Det avgör om du fullföljer dina reps. 

Vissa tycker att tjejer ska vara smala och ha stor röv. En del är födda med en bra välformad rumpa, men för de som inte är det krävs hård träning som involverar mycket ben. Det är därför i princip omöjligt att bygga en snygg röv utan att lägga på sig benmuskler som ger dig större lår (för er som strävar efter stor rumpa och smala lår). Alla föds olika och det är logiskt att om du tränar ben (vilket du kommer att göra för att bygga en rumpa) involverar benmusklerna. 

Jag tycker tjejer som tränar är grymma! Man kan göra så mycket med som kropp och alla har olika mål. Men alla måste kämpa som in i helvete för att nå sina mål, det är det roliga när man lyckas. Ett år efter att jag började gymma ville jag lära mig chins och pull-ups. Jag kunde inte ens göra en enda och efter extrem envishet och regelbunden träning utvecklades det. Jag är en tjej på 16 är som kan göra chins och Pull-ups, jag har kämpat som en tok. 

Gillar

Kommentarer