Min allra sista dag...

Okategoriserade
på Gumaelius. Efter tre fantastiska år som gått oerhört fort är der nu dags att gå ur nian & alla börjar sina frivilliga val & satsningar mot framtiden och ens yrken. 

Jag måste säga att jag tycker det är tråkigt att sluta på Gumaelius och mista alla Goa personer jag träffat under åren. Jag är oerhört tacksam för att ha träffat nya vänner, men också underbara lärare. En av lärarna kommer jag sakna extra mycket och det är en person som alltid stöttat & peppat mig in o det sista. Vissa lärare skapar en vänskaplig relation till sina elever vilket jag tycker är viktigt & inte minst roligt!  

 
Jag kommer sakna våra klassresor tillsammans, inte bara med våran klass utan med åttorna också som spenderat en hel del tid med oss vilket jag också är tacksam för. Träffat super trevliga människor! 

Om jag skulle få välja skulle jag gå kvar, lätt! Det är första gången jag inte är sugen på sommarlov därför att vill inte att Gumaeliustiden ska ta slut. Många känner likadant medan vissa tycker helt tvärtom. 

Idag är det min absolut sista dag i grundskolan & jag är otroligt stolt över både mig själv & mina klasskompisars åstadkommor. Vi har skapat oss massa fina minnen jag sent kommer glömma! 

Det känns redan nu knäppt att inte komma tillbaka till Gumme (Gumaelius) efter sommarlovet & allt rullar på som vanligt enligt rutiner. Även fast Gymnasiet och min nya skola & linje verkar super kommer jag sakna det gamla... 

Gillar

Kommentarer