Mål under sommaren 2018

Okategoriserade
Det känns så sjukt att skriva 2018, fortfarande... Jag är typ kvar i 2013 :P

Jag skulle säga att jag är en relativt målmedveten person och tycker om att sätta upp mål. Det kan handla om allt mellan stora mål som sträcker sig under en längre tid, kanske till och med flera år, eller så är det kortsiktiga mål. Det är viktigt att ha båda enligt mig själv.

Jag började fundera på vilka mina mål är under sommaren och har kommit fram till följande;
  1. Först och främst brukar jag börja med att säga till mig själv att försöka tacka ja till allting, särskilt under sommaren för att maxa spontaniteten och upplevelserna. Hitta på och testa nya saker som du kommer att minnas. Det är endast du som kan skapa dina minnen och en sommar värd att minnas.
  • Jag ska vara ute och röra på mig. Jag vill börja cykla till gymmet igen, ta långa promenader, springa svettiga intervaller på fotbollsplanen och dessutom ta mig ut på löprundor precis när solen börjar gå ned. Jag ska bli mer fysiskt aktiv, det gynnar min kropp i framtiden. Jag vill ha en stark och vältränad kropp, få syftar jag inte bara ytligt utan även ett starkt hjärta som pumpar mycket blod. Jag vill uppnå känslan av att känna sig vältränad och att orka.
  • Något som jag skulle säga är väldigt tråkigt är att fylla 18 efter sommaren. Jag får stå utanför krogen och vinka med min Loka Citrus i handen. Istället för att deppa ihop för det har jag tanken att jobba mycket och spara mycket pengar. En grym möjlighet ;)
  • Gillar

    Kommentarer