Lillån pizzeria

Okategoriserade
Hallu!! Sitter på Lillån pizzerian med pappa och har precis beställt pizzor vi ska ta med hem. Blev en Hawaii för mig, inte käkat det på evigheter så då passar det utmärkt en dag som denna. 

Bjöd alla på jobbet på tårta idag vilket uppskattades :) Jobbat i två veckor nu och kommer jobba några dagar kommande vecka, däremot inte när det är bra väder. Vill passa på att vara ute i solen och sola, bygga på brännan ni vet ;) 

Drog iväg till öster igår kväll med pappa och körde ett pass vilket jag inte gjort på snart två veckor. Kvarnen är stängt men öppnar på måndag så då ska jag äntligen börja cykla dit och få in lite cardio. Sprungit relativt mycket nu när jag inte åkt till gymmet och jag har faktiskt tyckt att det varit roligt. Bra att variera lite! 

Imorgon har jag ganska mycket på schemat. Tänkte ta en välförtjänt sovmorgon och ta en löptur innan jag hoppar in i duschen och fixar mig inför kvällens bravader, så mysigt med midsommar!! Har lovat att baka en riktig sommartårta att ta med så det måste också göras. Mer om det imorgon! 

Gillar

Kommentarer