Lika respektlös 

Okategoriserade
Diskuterade ett ämne för några dagar sedan med mina kompisar & lärare. 

Idag är det sån hyper kring att det är okej att vara tjock, men detta får de som är smala & vältränade att råka ut för en massa skit därför att de kränker de som har en större figur... (Anses det) 

Helt ärligt så ska alla kroppar vara tillåtna, alla äger sina egna kroppar och bestämmer helt själva hur den ska se ut. Vill du vaa vältränad? Sure! Träna skiten ur dig & var stolt att du nått dina mål och va stolt över din kropp och dina åstadkommor. Huvudsaken är att man själv är nöjd! Fitness modeller har tränat i flera år för att få fram bästa formen, hur kul är det för dem att höra att de är dåliga förebilder pga att de följt sina drömmar & kämpat som ett as? 

Att klanka ner på andras kroppar för att man inte ska kränka de som har en större figur är absolut inte okej! Det är lika respektlöst att kalla någon smal som att säga att någon är tjock! Det handlar fortfarande om någons kropp. 

Så fort någon säger att det inte är tillåtet att vara tjock blir det ett jävla liv, men när någon säger att man inte ska vara smal är det knappt någon som reagerar särskilt mycket. Det är helt fel! 

På en del bilder har man radat upp överviktiga människor, jag funderar mest på vart den smala pesonen är? Det är väl lika tillåtet att vara smal som att vara tjock, eller? 

Hur din kropp än ser ut är den perfekt som den är! Alla har vi olik förutsättningar, jag menar bara för att man är tjock betyder inte det att man käkar Max varenda dag & bara för att man är smal betyder inte det att man har anorexia... En del människor gör allt för att gå upp i vikt. 

Det är dags att acceptera alla kroppar i samhället. Både smala, långa, korta, tjocka & tränade individer. Allt är tillåtet! 

 
 

Gillar

Kommentarer