#levlite

Okategoriserade
Är du en person som är lite tillbaka dragen och ofta tackar nej till erbjudanden?

I somras lovade jag mig själv att vara mer spontan än vad jag redan var för att verkligen göra det bästa av sommaren och de x antal lediga veckorna. Jag bestämde mig för att tacka ja till det mesta för att inte sitta hemma och gro i soffan med en påse chips och gnälla.

Jag känner såhär, vad har man att förlora? Här kommer en klyscha: "du lever bara en gång". Tänk efter och inse hur sant det egentligen är. Jag tänker inte ligga på dödsbädden och ångra saker jag inte gjort, då ångrar jag hellre saker jag gjort. Jag vill ut och resa, upptäcka nya platser och vara utomlands med mina bästa vänner och snorkla bland tusentals fiskar. Jag vägrar sitta hemma i Sverige i en lägenhet på norr och inte leva livet, det livet jag vill uppleva och vara stolt över.

Det jag vill säga med detta är att våga säga ja och testa. Du vet inte förrän du testat och kan därefter döma efter det. Du kommer ha otroligt mycket roligare om du vågar bli mer spontan, du ska inte heller säga ja till sånt som är fel, men ni fattar vad jag menar.
När jag blev medtvingad till fritt fall tilt... Inte det roligaste att sitta längst upp när sitsen börjar vinkla framåt och du inser att den vilket sekund som helst kommer att släppa... Benen skakade men det var jävligt kul och ett gott minne! Våga vara spontan!

Gillar

Kommentarer