Latest

Fredagen spenderades först i skytteparken med käk, godis & massa skratt. Därefter följde Frimis Trädgård där vissa drack drinkar & vin medan andra käkade (jag var en av dem, haha)

På lördagen åkte jag & J till Stockholm för att möta upp hans föräldrar och sedan åka hem till Johnathans bror & fru som bor på söder i Stockholm. Lördagen bjöd på lite halvdant väder med några skurar, men vi käkade svingod tacos på La Neta. Där snackar vi riktig tacos! Deras majsbröd var otroligt goda och bara smälte i munnen, de gjorde dem själva också.
Utöver det har vi gått, gått & gått lite till, varit på bio, ätit och bara tagit det lugnt. Skönt att kunna koppla av lite inför studenten och alla dess fester.
På söndagen åt vi frukost på balkongen innan vi satte oss i en park vid Nytorget och njöt av solen. Vid lunchtid åkte vi in till stan för att kolla på J’s brors kontor på Östermalm och strosade sedan genom hela Östermalm och wow vilka fina kvarter det finns. Har funnit en ny kärlek för Stockholm. Anyway, de andra köpte med sushi medan jag köpte med thaimat från Thai House Wok som var såå god! Njöt av maten i Humleträdgården innan det var dags att bege sig till stationen.

Hann knappt in genom dörren innan jag sminkat mig och svidat om till nya kläder som blev kvällens festoutfit. Kom några timmar senare än alla andra och jag missade livebandet, men sånt är livet. Därefter blev kvällen inte riktigt som planerat och vi lämnar det så...

Måndagen spenderades en stund i skolan för att fortsätta med alla lakan som ska sättas upp på flaket ikväll. Måndagseftermiddagen bestod av ett gympass och ett avslutningsmingel samt några tävlingar på Elite Hotell som lärarna anordnat.

Gillar

Kommentarer