Kvalitetstid

God morgon onsdag och ytterligare en dag närmre våren. Blir genuint lycklig i hela kroppen & själen när det är ljust på morgonen samt kvällen. Vårkänslorna har äntligen börjat smyga sig på.

Igår när jag slutade jobbet drog jag direkt och tanka vilket är det absolut sista man vill göra, jag drar alltid ut på det för att det är så trist... Något som är lite roligare är att handla, särskilt under helgen när man kan strosa runt och bara köpa massa gott. I och med att både jag och Johnathan kör på kostschema just nu är det inte lika kul att handla, det blir mer att man vill få det överstökat. Jag köpte i alla fall det som saknades hemma för att kunna laga matlådor osv.

Åkte i princip bara hem och vände för att lämna matkassarna innan jag tog en promenad upp på stan för att träffa mamma på Lill-Annas. Så mysigt café!
Både jag och mamma hade tid över igår så det var mysigt att få lite kvalitetstid och känna att man inte behövde stressa iväg och träna. Gick sedan hem igen med en podd i lurarna och vek lite tvätt samt käkade och lagade matlådor. En väldigt avslappad tisdag minst sagt ;)

Hur har er vecka varit hittills?

Gillar

Kommentarer