Kräsen gällande träning 

Okategoriserade
Träning finns i så otroligt många former, allt från gå, cykla, springa & lyfta en hantel. 

Jag har under en längre inte varit sådär 110% nöjd med mina pass, vilket jag tror kan bero på att jag är extremt petig och kräsen och vill känna att jag verkligen gjort allt jag kunnat när jag lämnar gymmet. Det ska kännas att man tränat. 

Likadant gällande löpningen, jag kan vara helt död efter intervaller men ändå känna att jag kunnat ge mer efteråt. Jag skulle kunna ställa mig på crosstrainern trots att jag är död bara för att känna att jag ska bli nöjd. 

Jag som individ ger allt eller inget vad det än gäller. Jag hatar slarv! Ska du bygga muskler? Då gäller det att du ligger i och pressar upp till 110 %, är du helt död, kör två till. Det är de sista repsen som tar, det är de som tröttar ut muskeln och det är det som krävs och det är de som provocerar och snurrar i min gärna. 

Muskeln måste vara trött när jag går från träningen, annars är det ett misslyckat pass. Med andra ord, jag vill känna att jag inte kunnat göra en enda reps till. 

 
Ett pass jag körde i somras på en fredag en sen kväll i Augusti minns jag var ett pass jag var väldigt nöjd med. Jag körde biceps och triceps, jag hade 40 min på mig och körde väldigt väldigt intensivt med minimal vila mellan både repsen och seten. Mina armar skakade när jag gick från gymmet. Det kändes så sjukt bra! 

Träning ska kännas, det ska kännas att muskeln jobbar, att den gråter. Då växer den! Våga ta tyngre vikter, utmana, men... Ta aldrig tyngre än vad du klarar av för att utföra rätt teknik. Du kan ha en super tung vikt med helt fel teknik och då har du inte samma kontakt med muskeln. 

Känner någon igen sig i det här? Kommentera gärna och berätta, skulle vara kul för mig att höra. 

Gillar

Kommentarer