Konsekvenser | deff

Träning
Att konstant ha koll på sin kost och räkna kalorier påverkar ens vardag. Varenda liten smula du stoppar i munnen ska i princip räknas och det krävs ett enormt engagemang från dig själv, och inte minst vilja och disciplin. 

Det krävs enormt med disciplin att gå runt med en hungrig mage, illa nog vänjer man sig något. Har varit otrolig slö i kroppen, men då vet man att det tar sig och det är bara köra på. Vissa gånger frågar jag mig själv om det är värt det, svaret är ja enligt mig, annars hade jag aldrig gett mig in i det här. 

På senaste har jag blivit mer lättirriterad vilket jag ej varit innan. 

Vanligtvis äter jag väldigt stora måltider, nu äter jag ca 100 gram av någon proteinkälla till lunch utan kolhydrater. Valt att äta mina kolhydrater i form av gröt på morgonen. 

Det finns både nackdelar och fördelar med lång och kort deff. Jag började min första januari och nu är det förta april, det är ganska länge men jag valde att trappa ned ganska långsamt för att slippa äta så lite. Nu när det gått några månader har jag blivit allt striktare vilket visat sig på både humör och träning. 

Ca 2 månader kvar tills sommarformen ska vara klar ;)

Gillar

Kommentarer