Keep up the good work!

Åsikter, Träning
Jag har velat med tankarna fram och tillbaka kring vad jag skulle skriva i detta inlägg, det kanske inte är så kul att läsa men det är definitivt viktigt att berömma och lyfta hatten.

Det är år 2017, vem trodde 2012 att träning skulle bli den nya trenden bland både vuxna och ungdomar? Pensionärerna möts tidigt en morgon på gymmet istället för att gro i soffan medan ungdomarna beger sig till gymmet med kompisen istället för att sitta framför datorn hela dagen lång.

Att kunna ha en trend som involverar god hälsa är en grym sak som påverkar människor positivt och ju fler som börjar, desto fler inspireras att börja. En del anser att denna trend endast skapar träningshets, men det är som sagt en trend och en trend innebär något som är populärt bland en större mängd människor och det innebär alla trender oavsett vad det är. Du behöver inte haka på trender, men det ska inte stoppa andra från att göra det och särskilt inte när det kommer till hälsa. Alla behöver röra på sig!

Självklart finns det olika syner på träningstrenden. En del tränar bara för sitt utseende och en del för sin hälsa, men däremot vet jag att träningsvärlden involverar synen på sin kropp och bra fysik, därför anser jag att 99% av alla som tränar faktiskt tränar för sitt utseende mer eller mindre. En löpare kanske springer för att förbättra konditionen inför ett lopp medan en annan kanske springer för att öka fettförbränningen...

Jag fick med mig min pappa till gymmet för kanske 1 1/2 år sedan och han är fast. Innan tränade han i princip ingenting och idag tränar han nästan lika mycket som jag gör och han är gladare än någonsin.
Min åsikt kring träning är att träning inte endast ska handla om att gå ned i vikt, särskilt inte om man inte är överviktig. Träning ska handla om att vilja sträva efter att bli bättre och uppnå fysik, inte siffran på vågen. Det jag vill säga; hälsosammare enligt mig att bygga muskler

När jag fick mitt gymkort var det enda jag ville att bli smal, om jag inte hade inspirerats av andra tjejer som fokuserar på att bygga muskler hade jag säkert fastnat i de tankarna, de ohälsosamma tankarna.

Gillar

Kommentarer