Jul & nyår

Detta var ett tag sedan... Härligt att vara tillbaka med massa nytt som hänt.
Till att börja med är Johnathan hemma från Sydkorea och här kommer det sjukaste jag varit med om; planen har hela tiden varit att hans plan skulle landa i Sverige kl 21 den 22 dec och att han skulle ta bussen direkt till Örebro. Perfekt tänkte jag och började smida planer om att överraska honom på flygplatsen med mina föräldrar söndagen den 22 dec. Natten till fredagen vaknar jag i chock, halv 2 på natten, av att lampan tänds i sovrummet och mamma börjar filma med sin telefon med blixten på varav jag i ren chock hör ”älskling, jag är hemma” och fattar absolut ingenting. Ingenting. Började fråga mig själv vilken dag det var, ifall jag drömde och tusen andra tankar innan jag insåg att det var Johnathan som verkligen befann sig i samma sovrum, stad & land som mig. Jag har aldrig någonsin i mitt liv varit så överraskad, och dessutom hatten av till både mamma & pappa som lyckats hålla detta hemligt under en lång period för mig och till och med planerat en resa till flygplatsen. WOW!

Vi fick en hel helg tillsammans innan vi tillsammans åkte ned till Göteborg och hans familj för att fira jul. Under lördagen körde vi första gympasset tillsammans och gick sedan en sväng på stan och tog en fika på Paolo’s.

Några mysiga dagar tillsammans med J’s fina familj. Vi blir alltid lika bortskämda när vi är där och vi fick verkligen ta det lugnt & käka massa gott.

Under annandagen blev det ytterligare lite julfirande hemma hos min mamma och en liten del av släkten. En sista runda på julbordet för denna jul:

Blev dessutom en fantastisk nyårsafton tillsammans med J, hans bästa vän John & Ella. Jag och Johnathan hann med ett sista träningspass för 2019 innan John kom strax efter 13-tiden. Vi gick och handlade inför kvällen och käkade lite asiatiskt.
En lyckad kväll med underbart umgänge och supergod mat!

Hade du en bra nyårsafton?


Gillar

Kommentarer