Jobbigare än annars

Okategoriserade
godmorgon godmorgon! Eller klockan är redan runt ett tiden, så kanske god förmiddag. 

Bestämde mig igår kväll för att skita i gymmet och styrketräningen idag och låta konditionen arbeta lite. Lite kyligare idag och höstigt i luften så kände ett ordentligt drag i lungorna och andetagen idag, vet ni vad jag menar? Jobbigare än vanligt idag... 

För några år sedan älskade jag att springa distans, men nu har jag tappar det helt. Springer hellre kortare distanser med högre tempo vilket passar mig bättre och studier visar på att intervaller och högintensiv träning är effektivare än 45 min löpning t.ex. 

Skull du gå in på ett gym och träna många övningar liknande burpees resulterar den träning som kanske pågått i 7-12 min 45 minuters distansträning. 

Självklart är det delade åsikter om vad man tycker passar sig själv och sina egna måluppsättningar.  

  
 
Ville testa något nytt idag då jag hört att många rekommenderat att springa med podcast i lurarna istället för musik då man lurar hjärnan att tänka på annat. Lyssnade på Styrkelabbets avsnitt om nybörjarmisstag som jag absolut rekommenderar där de tar upp lite kring basövningar, isolerande övningar, killar tränar biceps för att se grova ut medan tjejer sitter på en cykel i 60 min i hoppet om att bli smalare. 

Gillar

Kommentarer