Jealousy

Okategoriserade
Jag är så innerligt trött på allt skit snack och alla rykten som sprids åt alla håll och kanter överallt! Vem kan man egentligen lita på, vem är det som "real behind your back"? Jag litar knappt på någon, helt ärligt!

Allt grundar sig på avundsjuka. Jag menar kolla på stackars Amanda Winberg från Idol som är hur fin och underbar människa som helst och gör det hon älskar! Men självklart ska det vara några som ska vara där och trycka ner. Har du inte något bättre för dig?

Självklart vill den personen gå igenom allt det Amanda gått igenom , jag menar vem vill inte stå på en scen och sjunga och bli artist?

Det är likadant med precis allt annat! Denna avundsjukan ställer till det för oss! Lär dig glädjas åt andra! Det gör du genom att vara säker i dig själv och vara någorlunda nöjd över vad du har!

I det samhället vi lever i idag är det inte lätt därför att man strävar alltid efter något nytt. Är det inte det så är det de andra osv. Att vara avundsjuk handlar om att jämföra sig med alla andra! Avundsjuka människor är inte avundsjuka därför att de själva mår dåligt utan för att andra mår bra!

Jag är så trött på dessa människor som beter sig illa mot en, det beror dels på avundsjukan enligt mig. Mogna till dig och lär dig vara glad för andras skull och det förbättrar även din egna situation. Var glad för att andra är framgångsrika eller att det går bra för personen!
Sprid bara kärlek!

Gillar

Kommentarer