Jag vill inte koppla deffande med ätstörning 

Okategoriserade
Jag är en person som älskar mat, i alla dess former. Eftersom jag tränar behöver min kropp energi i form av mat, i mat finns det fett, protein och kolhydrater som alla har olika uppgifter i kroppen. 

Jag har inga problem med att äta pizza, hamburgare, mackor och så vidare... Däremot har jag valt att leva en livsstil med sunda matvanor då jag vill få ut det bästa av träningen. Kosten väger tyngst. 

Jag ska vara ärlig och säga att jag ofta äter rejäla portioner. I skolan är jag oftast den som har mest mat på tallriken, ibland är kag dålig på att uppskatta hur mycket min kropp egentligen behöver. 

Jag har aldrig brytt mig om kalorier eller överhuvudtaget räknat kalorier innan jag började med min deff nu efter jul. Att deffa eller definiera som det rätta uttrycket är vilket innebär att man lägger sig på ett kaloriunderskott/energiunderskott för att komma ner på en lägre fettprocent och gå ner i fettmassa för att få synliga muskler och bli rippad. 

Att deffa och ha ätstörning är inte samma sak. Sluta koppla samman det! 

Mitt mål med det hela är INTE att bli smal, mitt mål är att bli tonad och få synliga muskler. 

Tillbaka till tråden ovan, genom att få en överblick och räkna kalorier kan jag lätt få reda på om jag ligger på ett kaloriunderskott eller inte. I vanliga fall ska jag ligga på runt 2200 kalorier dagligen, just nu ligger jag på 1543 kalorier ungefär. Jag räknar endast kalorier under deff, aldrig annars. 

Vanligtvis väljer jag hälsosam mat och äter utan att lägga nån större vikt på storlek osv. Jag försöker äta hälsosamt och göra bra val i vardagen. 

Gillar

Kommentarer