Jag vill hylla...

Okategoriserade
mina 3 fantastiska närmsta vänner. Jag tror ni själva vet vilka ni är, så jag behöver inte gå in på några namn. 

Jag tycker att det är extremt viktigt att hylla sina vänner och visa hur mycket dem betyder för en. Det är ofta man glömmer bort det och tar det för givet, men det är viktigt att berätta det för dem som betyder mycket för dig och har en speciell plats i ditt hjärta och liv! 

Jag tror att vänskap ibland blir sliten och behöver "förnyas". Med det menar jag att man tar mycket för givet och det skapas konflikter som leder till bråk. Ibland krävs det att man anstränger sig och visar hur viktig ens vänskap med personen är. Ibland behövs det en ny start för att man ska förstå hur viktig personen är och också för att kunna reparera och läka gamla sår. 

Jag vill hylla dessa tre fantastiska tjejer för att de alltid finns där för mig när problem uppstår. De är ärliga vilket jag tycker är oerhört bra och viktigt.

Vänskap handlar inte bara om intressen och att ni har samma åsikter. Det uppstår situationer där man inte har samma åsikter där man kan hamna i en konflikt. Men man måste kunna stå upp för sig själv men också hålla öronen öppna som jag nämt i ett annat inlägg. 

Vänskap handlar om kärlek, omtanke och den delen där man delar sina upplevelser tillsammans med någon extra viktig. Det handlar om förtroende till en annan människa! 

Ni betyder mycket för mig och jag litar på er. Jag vet att jag kan vända mig till er vare sig jag är glad, ledsen eller förbannad. Ni lyssnar, det är jag otroligt glad över! Ni ska veta att jag alltid kommer finnas bakom er när ni behöver mig, i alla lägen, det är bara titta bakom axeln. 

Jag älskar er!  

  
  
  
  
 

Gillar

Kommentarer

Ida,
Åh så fint!! Älskar diig<333
Nouw.com/idaocholivia
Empa
,
Finaste vännen!! Loveu <3 <3