Jag tror att allt redan är planerat

Okategoriserade
I detta inlägg kommer du att få läsa några fåtal saker du förmodligen inte vet om mig.•Som rubriken lyder tror jag att det mesta i livet är planerat. Jag tror att det är planerat när man dör, när man träffar sin kärlek och andra större händelser. Jag tror på ödet och att det finns en fastlagd väg för oss alla där våra beslut leder oss in på just den vägen.

• Om det finns något jag aldrig skulle stoppa i min mun så är det rulltårta. Tänk dig en svettig förpackad rulltårta, nae fyfan va vidrigt!! Gillar dessutom inte sylt särskilt värst.

• Jag är inte den som hugger så fort någon säger något fel eller uttrycker sig på ett visst sätt, jag är relativt duktig på att låta andra människor tycka. Däremot kan jag bli otroligt rapp i käften när det kommer till homofobiska uttalanden och liknande, där kan mina ögon bli svarta. Jag som person förstår inte hur man kan värdera människor olika utifrån kön, färg och sexualitet.

• Jag är en otroligt ambitiös människa som alltid vill göra mitt bästa oavsett det gäller jobb eller människor. Jag vill det bästa.

• När det kommer till känslor är jag en väldigt känslig människa som alltid vill andras bästa, på både gott o ont då det kan resultera i att jag undanhåller mina känslor för att inte såra. När det kommer till just kärlek har jag lätt att dra tillbaka mina känslor och bli osäker. Jag är en periodisk människa, i vissa stunder gillar jag närhet och i andra får man inte ens peta på mig...

Gillar

Kommentarer