Jag står upp för mig själv och andra

Okategoriserade
Jag är oerhört trött på killar som ständigt ska ha uppmärksamhet hit o dit, slänga opersonliga komplimanger åt alla håll och kanter samtidigt som hans grabbar står och klappar händerna, wow vilken jävla förebild azz. 

Jag vet att de flesta tjejer är så oerhört trötta, troligtvis även en del killar, på det här med players eller fuckers, vad man nu föredrar att kalla det. Har ni tänkt sabotera för er själva? För det kan jag säga er, det är precis vad ni gör. Inte fan siktar man pistolen mot sin egna fot? 

Att få stämpeln som player är inte det minsta kul. Folk tappar stor respekt och kommer inte ta något på allvar av det du slänger ur dig. Är det det du vill? 
Jag är oerhört nojig när det kommer till relationer. Jag har vid flertal tillfällen sagt åt killar att vill du mig något speciellt så skriv gärna mitt namn så att jag vet att du menar det och inte skickar till alla tjejer i din kontaktlista. Jag vill kunna säga tack detsamma utan att vara orolig för att få ett hån rakt upp i ansiktet.
Det finns så många douchebags så jag spyr snart upp mina inälvor. Det värsta tjejer vet är douchebags. Jag är så fruktansvärt trött på dem så det är inte sant. Sluta skriva opersonliga saker du inte menar till hela din kontaktlista och några till och ta tag i dig själv. 
Jag är en oerhört känslosam tjej som vill alla väl, därför ber jag er att sträcka på ryggen och stå upp för vad ni känner. 
Det är 2016, folk borde kunna bete sig och veta vad som är rätt och fel, någorlunda i alla fall. 

Tjejer vill ha en kille att lita på, någon som bryr sig om en och en kille som är charmig och omtänksam, inte minst lojal. Du vinner inte ett piss på att playa runt mer än möjligtvis en liten applåd av dina polare och ett rykte som är svårt att få bort. 

Detta gör det oerhört svårt för mig att ta emot en komplimang då jag inte är säker på om den är riktad mot mig och jag vägrar vara nån liten flicka som känner sig smutsig på grund utav en kille som kastar ur sig massa skit. 
Sånna händelser har gjort mig väldigt känslokall och jag kan därför anses som ganska kall ibland, jag vill ha koll på läget och känna att jag kan lita på någon innan jag börjar visa vad jag känner. Jag menar alltid det jag skriver det vill säga. 

Jag hatar att känna mig utnyttjad, det är det absolut vidrigaste! Jag är nojig och kanske till och med fått höra att en kille har känslor för just mig, ändå är jag orolig att han skriver exakt likadant till någon annan. Det är så pass... 

Lycka till i framtiden till er som väljer att vara douchebags. 

Gillar

Kommentarer