Jag dricker inte Coca cola

Okategoriserade
vi kör på en "fakta du förmodligen inte vet om mig". 
  • För det första som rubriken lyder dricker jag inte Coca Cola. Jag slutade med det för flera månader sedan då jag sett på flera dokumentärer där delvis Cola är inblandat och hur mycket socker det innehåller samt vad sockret gör med kroppen. Något inom mig väcktes och jag bestämde mig för att sluta dricka Cola helt. Jag känner att det är inte något jag behöver & tycker inte att det är överdrivet gott heller. 

Helt ärligt så föredrar jag vatten då jag blivit duktig på att undvika läsk. Mitt beslut, jag är nöjd och mår toppen! 
  • Jag har ganska dålig syn och har haft synfel i ca 2 år tillbaka, eller det var då jag tog tag i det. Innan det satt jag på lektionerna och hoppades ännu en gång på att slippa låsa vad som stod på tavlan då jag inte såg, jag hittade ett trick där jag kunde placera fingrarna runt ögonen och se lite grann men det var ytterst lite. 

Jag är närsynt dvs att jag ser på nära håll men inte på långt håll. Idag bär jag linser dagligen och det är inga problem. Dock tråkigt att behöva ha det såhär hela livet ut... 
  • Jag har en otroligt lång ögonbrynshistoria bakom mig, hahah! Jag började måla ögonbrynen när jag gick i 5:an/6:an kanske och då hade jag ingen kunskap om smink och ögonbryn överhuvudtaget. Mina ögonbryn vad bokstavligen smala bågar och dessutom nästintill svarta. 

Under åren har det varit inne med många olika former och tänkte visa lite bilder. Träning ger färdighet även när det gäller ögonbryn ;)  

  
  
  
 

Gillar

Kommentarer