IT'S THAT TIME OF THE YEAR

Okategoriserade
Hösten är här, vad tycker du?

Alltså av alla årstider tycker jag absolut att hösten är bland de mysigaste och bästa modemånaderna på året. Det är enkelt att klä upp en outfit med mössa, handskar, halsduk och massa andra detaljer. Detaljer gör en outfit och är sååå viktiga för att få den extra touchen.

Hur ser dina höstoutfits ut i år?

Alltså min stora rosa pälsjacka dör jag för och kommer använda så mycket även i vinter när vädret tillåter. Tycker även att kappor är något som tillhör hösten, det och självklart Uggsen.

Så mina outfits skulle jag säga består av Uggs, stickade tröjor, skinnbyxor, kappa eller pälsjacka med skinnhandskar, en stor fet halsduk och självklart en matchande väska till det hela. Glöm inte smyckena!!
Höstens "måste" aktiviteter?

Enkelt svar; långa powerwalks och fikahäng med vännerna. Dra på en podcast och kasta dig ut i kylan med varma träningskläder ensam eller med en kompis. Njut!

Träffa en eller flera kompisar och sätt er på ett café utan några tidsbegränsningar och beställ in en kaffe. Umgås!

Vad kommer du att dricka i höst?

Jag är verkligen inte för te och kommer nog säkerligen inte bli på ett tag heller. Jag föredrar en kaffe eller en chailatte om jag ska ha något varmt.

Bästa survival tipsen för dig som inte uppskattar hösten:

För det första, försök att ändra inställningen från negativt till något mindre negativt och mer positivt istället.

Se fördelarna med att sitta framför TV:n en hel dag och kika på Netflix medan regnet smattrar mot rutan. Gosa in dig i en filt med en mugg av dina favorit höstdryck.

Gör stämningen mysig med massa tända ljus och ett par tofflor och en stor tröja.

Lyssna på massa musik. När hjälper inte musik?

Ta hand om din kropp lite extra och se till att smörja in den för att undvika händer som sandpapper.

Det är en mörk årstid så se till att äta ordentligt och fylla på med vitaminer och mineraler så att kroppen mår bra. Hälsa är viktigt för välmåendet.

Umgås med människor som gör dig glad och skrattar. Få dig själv att må bra.

Ett kanske tråkigt tips för många är att läsa en bok, men kom igen!! Har du möjligheten att tända en brasa hemma? Perfekt, grabba tag i din bok och dina kaffe, choklad eller temugg och sätt dig framför den.
Nämn tre saker du skulle vilja göra under hösten;

Först och främst ta mig ut och hitta en perfekt miljö att fota outfits i. Tycker om att ha ett lager med bilder som jag kan publicera på Instagram och bloggen. Ska till Stockholm relativt snart och förhoppningsvis blir det en hel del bilder där. Mina stackars vänner som får agera fotografer, haha.. :D Hoppas det är ok. (?)

Jag skulle dessutom vilja åka till Frankrike eller Stor Britannien under hösten/vintern när alla belysningar på gatorna är uppsatta. Tänk vad mysigt!!

Frankrike är så fint och Paris verkar som en så fin stad, dessutom kärlekens stad ;) Däremot ytterst tveksamt att mina franska skills kommer att ha någon användning...
Just nu vill jag piffa upp mig och fixa till mitt hår med ny hårfärg och klippa av deg slitna och känna sig allmänt fräsch. Väldigt snyggt med höstliga naglar också för att lyxa till det lite extra.

Jag har funderingar kring att färga mitt hår åt det lite mer kalla bruna hållet därför att min utväxt är mörk och är trött att få den ständiga "ombre" utväxten som sedan uppstår. Eller ska jag kanske fortsätta ljusa upp håret?

Står vid en korsning där jag inte har en aning om jag ska höger eller vänster. Kan ni hjälpa mig? Vore tacksamt! Kommentera din åsikt.

Liknande dessa ljusbruna färger
eller mitt ljus blonda hår?

Gillar

Kommentarer