Irritation 

Okategoriserade
vi är människor och alla människor har olika störningsmoment som skapar irritation. Vissa mindre, vissa större. 

Något som får mig att bli irriterad är när jag inte förstår. Jag vill alltid leverera mitt bästa vad det än gäller. Kan bli riktigt irriterad om jag inte fattar något i matten till exempel. 
Något annat som väcker irritation är slarv och stök. Jag hatar när det är stökigt, jag tål det inte. Åtminstone inte hemma hos mig och mina föräldrar är likadana. Jag kan knappt har en tröja ligga på sängen... Jag är organiserad och vill ha allt på ett visst sätt vare sig det gäller på mitt rum eller i stallet. 

Ni vet när man umgåtts alldeles för mycket med en person och man vet exakt vad personen ska svara och reagera. Det skapar irritation utan någon anledning ibland. Man känner personen utan o innan, blir lite som en syskonrelation. 

Jag kan bli fett irriterad på tidsoptimister och allmänt sega personer. Jag gillar att komma i tid och en annan sak, jag går väldigt snabbt haha! Min mamma har alltid haft ett högt motionstempo så det gäller att hänga med ;)

Killar som leker badass... Hur töntigt o omoget är inte det? En kille enligt mig ska vara mogen, charmig och inte skita i skolan. Vem vill ha en pojke när man kan få en "man". Bokstavligen inte en man då jag är 16 men ni förstår vad jag syftar på. 

  
 

Gillar

Kommentarer