Ibland förtjänar dem att höra

Okategoriserade
 
 
Detta inlägget vill jag tillägna till min underbara pappa & min underbara mamma! 

Jag är glad för att ni alltid finns där för mig, stöttar mig i mina beslut, säger vad ni tycker dvs synpunkter och pushar mig. 

Självklart är vår familj som andras, på sätt och vis. Vi går igenom svåra men också roliga perioder tillsammans precis som alla andra. Vi har tjafs och bråk men vi har även de bästa stunderna tillsammans. 

Men min familj skiljer sig även från andras.

Min familj är knasig, det gillar jag. Jag gillar, nej, jag älskar min familj. Förutom Linus. No just kidding, Linus jag vet att du älskar mig också nånstans där inne i ditt lilla hjärta.  

  
  
  
 
Jag är oerhört lycklig över att ha er som föräldrar. Ni öser kärlek över mig och Linus och sponsrar oss med otroligt mycket pengar för att vi ska kunna uppnå våra drömmar samt kunna utföra våra sporter. Vi valde trots allt inte de billigaste, vi valde även de sporter som kräver enormt med engagemang.

Att åka och tävla inom ridsporten är inte gratis. Tävlingsavgift, transport, bensin, engagemang samt enormt mycket tid. Hästar är dyrt men hästar är något av det bästa också.  

 
Tack mamma och pappa! Tack för att ni hjälper mig och Linus att uppnå våra drömmar och behov. Tack för att ni finns där för oss. 

Gillar

Kommentarer