I juletid

Om mig
Vad är det bästa med julafton?

Det absolut bästa med julafton är den mysiga stämningen. Känslan att vakna upp på morgonen och käka en stor julfrukost tillsammans med familjen, bestående av risgrynsgröt med kanel och knäckemacka med julskinka framför den stora välklädda granen. Extra mysigt med den öppna spisen och snön som förhoppningsvis faller från himlen. Obeskrivligt!
Vilket julgodis uppskattar du mest?

Helt ärligt så tycker jag att pepparkakor är ganska tråkiga, däremot föredrar jag pepparkaksdeg ;)

Skulle nog svara saftiga lussebullar, knäck och efter förra året även Paradis asken.
Plastgran eller äkta gran?

Min familj har under alla år köpt Kungsgran och det kommer att fortsätta med det, förhoppningsvis en lång tid framöver. Inte samma känsla med en plastgran... Jag och mamma har som tradition att vara ute i sista sekund och köpa gran, vi har alltid lyckats få tag i superfina granar trots det.

Hur skulle du vilja fira jul?

Jag skulle verkligen vilja fira jul och nyår i New York där julen är extrem, där snackar vi overkill. Deras stora pyntade granar, människor som julhandlar, myser på fik och åker skridskor. GOALS!
Vad gör du för att höja julstämningen?

Det vore absolut ingen julstämning utan julmusik eller julbelysning/juldekorationer. Jag tycker att dagarna innan julafton är mysigare än själva julafton på grund av spänningen och alla förberedelser med bak och så vidare. Att umgås med familj och vänner är något jag värderar väldigt högt, särskilt när man kan gå på stan och kolla i butiker och se alla juldekorationer samt ta fikapauser. <333
 

Gillar

Kommentarer