Hur du lyckas ta dig...

Träning
till gymmet;

Att ta sig till gymmet kanske inte alltid är så lätt för alla. Vissa har problem då och då, vissa har problem varje dag. Hur kan du lösa detta?

För det första, vad är det som gör att du inte vill eller orkar ta dig till gymmet? Är det ren lathet eller behöver du ändra något i träningen som gör dig mer motiverad? Gör du något som du inte vill göra? För att lyckas med träning i vardagen och i sin livsstil är tricket att göra sånt som du ändå tycker är roligt. Så steg 1: Hitta din typ av träning.Jag har turen att min pappa är intresserad av träning och tränar på samma gym som mig. Det ger mig möjligheten att åka med honom till gymmet lite senare på kvällen så att jag hinner hem efter skolan för att äta och ladda om. Vi peppar oftast varandra och det är punkt nummer två; hitta en träningskompis och planera in pass. Du är väl ingen svikare som ställer in?

Punkt nummer tre handlar om att göra det bekvämt för dig själv. Gör det simpelt för dig att ta dig till gymmet genom att förbereda och ta med träningskläder. Försök försvåra för dina ursäkter, du ska träna, ok?

Gillar

Kommentarer