Halloween

Okategoriserade
Godmorgon!

Ligger i soffan på övervåningen med en gosig filt och kollar på Bianca Ingrossos senaste vlogg. Vaknade väldigt tidigt idag trots att jag var på fest igår kväll... Något fel på mig när det kommer till min sömn, kan verkligen sova längre än till klockan 8. Sorgligt :(

Vakande lika tidigt igår och en kompis från Smögen hörde av sig och vi drog till gymmet tillsammans. Körde ett benpass igår och det känns i rumpan idag kan jag lova.
Min utklädnad igår var lite oklar, hade ett diadem med små söta öron och ett sår jag klistrade fast på bröstkorgen. Tanken var att det skulle vara lite "catwoman" stil, så valde att vara helsvart med mina skinnbyxor och en kavaj. Sminket fick hålla sig ganska naturligt men adderade lite ögonskugga för att få till lite smokey eyes.

Festen var i Mellösa så det var en bit att åka och tyvärr var det ganska många oinbjudna som kom in och allt resulterade i att det spårade, tyvärr... 22.23 fick alla utrymma och tror jag var hemma mellan halv 12/12. Det var en salig blandning på människor och jag träffade många människor jag inte sett på ett tag så det var väldigt roligt! Det var extremt mycket människor och jag vet inte hur många gånger jag tappade bort dem jag var med, haha!

Vad gjorde du igår?Btw, Carl var jättesnäll och svängde förbi men en ny burk BCAA med smaken pineapple igår. Måste verkligen rekommendera smaken watermelon, så god!

Gillar

Kommentarer