Halleluja moment

Okategoriserade
Inte käkat riktig pizza på jag vet inte hur många månader, kände att det var dags idag när pappa ändå frågade och jag har varit ute på hajk.

Juste, kanske aldrig berättade att jag skulle ut på hajk tors-fre? Den är iaf över nu vilket jag är glad över. Fick ingen vidare tur med vädret igår när vi gick de förta kilometrarna av den mil vi skulle gå igår, det var rättare sagt regn och allt blev dyngsurt. Mina skor fick uppleva djupa leriga vatten pölar och att gå 1 mil med blöta skor är inte att rekommendera!

Fick sammanlagt runt 4 timmars sömn inatt då vi trängde ihop oss alldeles för många i en kåta, var dessutom svinkallt. Låg där med min mössa neddragen över ögonen och sovsäcken över det, haha...

En upplevelse som kanske inte var så rolig som den kunnat vara pga vädret. Tänk er att sova inuti en kåta på fuktigt gräs med massa kryp och dyngsura väskor och kläder. Usch!

Fick iaf till några mysiga timmar när jag, Tufva och Olivia satt inne i stora kåtan med brasan och sjöng gamla klassiker med några från andra klassen.

Ska njuta av min säng inatt kan jag lova ;)

Gillar

Kommentarer