GUYS, kolla hit!

Mode
(inget sponsrat inlägg)

Jag älskar mode och bryr mig väldigt mycket om stil. Jag har väldigt många olika klädtyper och "stilar", dessutom tycker jag om att variera mellan trender samt att kombinera och testa. Ena dagen kanske jag har kostymbyxor, skjorta och ett par finare skor medan jag andra dagen kanske klär mig i Adidas Stan Smith skor, ett par trasiga jeans och en hoodie. Jag älskar att lägga till detaljer så som accessoarer och t.ex. stoppa in tröjan.

Som jag nämnt innan tycker jag om att ha många olika färgnyanser på kläder och inte bara ha en garderob som består av vita och svarta basic kläder. Jag skulle inte heller sticka under stolen med att jag tycker om märkeskläder och när det kommer till det tycker jag om att köpa de färger som inte alla andra har. Enligt mig är det roligare att köpa en rolig färg på Gant tröjan istället för den vita som de flesta andra har.

Här är några olika plagg jag tycker är snyggt på grabbar, vill dessutom tillägga att kläderna kan användas av alla.

Min brorsa köpte nyligen dessa byxor från G-star och först tyckte jag att de såg för jävliga ut, men efter en stunds grubblande blev de bara snyggare och snyggare (särskilt på de med lite större muskellösa lår). Kanske inte ska matchas med en skjorta, men går utmärkt till en hoodie eller en t-shirt.
Vad jag fattat det som kallas byxorna för Cargo pants och just denna modellen hittar du HÄR!

 

Skjortor med paisleymönster och blommor är så snyggt, eller skjortor med mönster överlag. Skjortor är dessutom ett stort plus i kanten när det kommer till en bra klädstil.
Diggar även t-shirts som är lite inspirerad av det tropiska och även det blommiga :) Piffar upp en outfit på ett enkelt sätt.
 

När det kommer till skor, snälla hoppa över träningsskorna och kör åtminstone på sneakers eller något finare skor. T.ex. följande:
  • Mode

Gillar

Kommentarer