GHD PLATINUM

Okategoriserade
Min plattång gick sönder för flera veckor sedan och mamma har varit i fullgång med att leta upp en ny till mig. Det slutade med den som var bäst i test; GHD Platinum.

Beställde en vit och den kom igår, men hämtade på posten idag. Beställde för 2 veckor sedan men leveransen krånglade massor vilket gjorde att det tog sin tid.
Fick den till ett relativt bättre och nedsatt pris och den ska vara mer skonsam för håret.

"Forskare på ghds Research & Development Center har identifierat den optimala temperaturen för styling av hår, 185°C. Tack vare tri-zone-teknologi erbjuder ghd Platinum en konstant, optimal temperatur på 185°C - du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zone-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull look."

Följer dessutom med ett skydd som man kan sätta på för att kunna packa ned den i väskan efter användning då den fortfarande är någorlunda varm.

Jag gör allt för att slita så lite som möjligt på mitt hår, t.ex. föna med kalluft och tvätta i kallvatten. Jag plattar sällan håret, men däremot tycker jag om att locka till det för extra volym.

Gillar

Kommentarer