Gårdagens Göteborg

Okategoriserade
Spenderade gårdagen i Göteborg tillsammans med mamma och pappa där vi gick i butiker och käkade god mat.
Vi käkade på Aldardo som ligger precis bredvid Saluhallen, fanns både pasta, sallad och pizza. Jag tog deras pasta carbonara som var väldigt god, dock väldigt mäktig med all parmesan så det slutade med att pappa åt upp resterande.
Var inne i de flesta butiker vi inte har hemma i Örebro, så som Zara, Mango, AV33 osv. Men kaoset inne på Zara alltså, kläder precis överallt... Inte ens kul att gå in där.
Väl inne på NK tog jag mig en egen liten lov medan mamma och pappa kollade på sitt, hamnade inne i en butik med Gucciväskor och alltså de är så vackra. Hjärtan bildades i mina ögon!
Göteborg är så mysigt, så mycket lugnare än i Stockholm. Var inne på D.O och dom var så trevliga där, älskar glad personal. Där måste Zara få dissen faktiskt, har ofta stött på personal som knappt ger ifrån sig en min i facet. Så tråkigt! Not my loss tho.
Använder sällan lösögonfransar, men jag gjorde det igår och självklart glömde jag limmet i badrummet så bland de första saker jag fick göra var att gå och köpa nytt limm. Men passade på att köpa ett par nya mer naturliga fransar i samma veva istället för att bara köpa limmet.

Gillar

Kommentarer