Funderingar från veckan

Okategoriserade
Jag är väldigt duktig på att fundera och övertänka vissa saker. Här kommer iallafall några funderingar som dykt upp i mitt huvud under den senaste veckan.

Den första funderingen jag haft i skallen är att killar med feta benmuskler är jäkligt attraherande. Honestly, du kan ha biceps som tennisbollar, men har du inga ben... :(

Det är viktigt att hitta en balans i träningen där man kan arbeta fram X-formen dvs bred överkropp, smal midja och stora ben. Det kallas snygg fysik!
@davidlaid

Den andra funderingen jag kommit fram till är att jag är ständigt frusen. När jag kommer hem från skolan är min rutin att spola händerna i varmvatten och sätta på mig skidstrumpor och vira in mig i en filt. Sitter dessutom nästan alltid med jacka på mig i skolan...

En tredje sak jag har tänkt på är att jag, Olivia och Hanna är duktiga på att diskutera när det gäller matte. Kan nästan gå över till nivån att vi blir arga på varandra, haha! Däremot är det nyttigt att diskutera och lära sig lyssna på andra och inse att man inte alltid har rätt. Lite svårt ibland ;)

Gillar

Kommentarer