Fredagkväll 

Okategoriserade
Godmorgon bloggisen! Precis vaknat och blir fortfarande helt varm i hjärtat när jag ser solen skina in genom fönstret, trots att det är lite irriterande för att jag vaknar... Men jag är så lycklig att det är maj och nästan sommar! 
Igår slutade jag vid halv tre och kom hem vid halv fyra, slängde av mig kläderna och sminket och satte mig på altanen och pluggade i bikini. Som jag nämnde i förra inlägget lämnade jag in en uppgift och har börjar träna in mitt svenska tal som jag har på tisdag. Har väldigt mycket veckan som kommer och denna helg måste tyvärr offras till plugget. 

På grund av förkylningen har jag inte tränat på en hel vecka, med undantag för i onsdags. Ska försöka ta mig iväg på ett lugnt pass idag med pappa. 

Igår kväll gick jag på en långpromenad med mamma innan vi grillade massa god mat. Vid 23 kom Hanna & Carl till oss lite spontant och de drog hem vid 01 har jag för mig. 

(Inte normala någonstans) 
Förresten har jag bestämt mig tillsammans med mina föräldrar att jag får göra en tatuering som kommer vara placerad på handleden. Jag vill ha något som betyder mycket för mig och kommer finnas där hela livet, jag har 2 alternativ jag velat emellan. 

Har någon av er gjort en tatuering och hur känns det? Jag är mest rädd för hur ont det kommer göra... 

Gillar

Kommentarer