Föreläsning | Erik Grönwall

Okategoriserade
Minns ni Erik Grönwall som vann idol 2009? Alla elever på TBS var på en föreläsning med honom och hans kollega Simon Vikström som jobbat med bland annat Fredrik Eklund igår.

De snackade om allt mellan företagande och musik, Erik drog loss med några låtar till och med och hans röst är ju helt otrolig!
Även Simon avslutade föreläsningen med att dra sina skills ;)Föreläsningen slutade runt halv 3 och jag drog tillbaka till coachtiden med några från klassen och jobbade matte fram till strax efter fyra. Mötte upp pappa på gymmet vid halv 5 och körde ett axel- och bicepspass som gick ganska bra. Känner väldigt mycket i framförallt framsida axlar idag vilket känns bra i själen. Det ska ju kännas :D
Sitter just nu på min stora svarta matta i mitt rum i mjukisar och väntar på att mamma ska bli klar. Ska nämligen hämta upp Tufva, åka och köpa godis och sedan hem till Hanna för en riktig myskväll som är välbehövligt!

På söndag måste jag däremot plugga litegrann då jag har förhör i engelska i veckan, samt matteprov och redovisning i kemin tillsammans med Hanna om protein och dess kemiska uppbyggnad.

Men vet ni vad, det tar vi på söndag. Nu får ni ha en GRYM fredag, puss

Gillar

Kommentarer