Fantastisk vecka i Gbg // Kungsbacka

Haft en fantastisk vecka hemma hos Johnathans föräldrar utanför Kungsbacka, även några besök inne i Göteborg. Vi har verkligen haft några spikade dagar med allt från middagar, trubadurkväll till frisbeegolf, även fått till grymma gympass i princip varje dag.

Vi var även förbi mitt blivande universitet som ligger i Linné och WOW!! Så fint!!


För en snabb uppdatering så kom vi hem till Örebro igår strax efter 15-tiden och jag drog iväg till gymmet för ett ”snabbt” ryggpass som blev något längre än planerat. Kände att jag inte behövde stressa så jag hann med 50 min på bandet samt rygg, triceps och mage.
Dessutom städade vi undan lite och tvättmaskinen gick på högvarv, detta för att vi idag ska ha besiktning av vår lägenhet samt för att vi imorgon drar iväg på nya äventyr.
Våra kompisar från Kungsbacka kommer hem till oss idag och sover över en natt innan vi tillsammans drar till Stockholm imorgon (fredag) för att bo på hotell, gymma på Gymmet Stockholm och bara ha det allmänt chill. På söndag drar vi alla tillsammans tillbaka mot Kungsbacka och några dagar där innan jag och J möter upp Pappa för en sväng till Smögen. Så exalterad!


Gillar

Kommentarer