Family tag

Okategoriserade
Vilka personer består din familj utav? Min familj består utav min tvillingbror Linus, min mamma och min pappa. Mig också förtåss ;) Namn på alla familjemedlemmar? Min bror heter Linus och han o jag är väldigt olika. Vi är som natt och dag i personligheterna.  Min mamma heter Christina men kallas alltid Kicki och min pappa heter Hasse.  Vad jobbar dina föräldrar med? Min mamma är specialistsjuksköterska på IVA här i Örebro och jobbat inom sjukvården i princip hela sitt liv.  Min pappa jobbar på företaget Shield Patrol som skapar copter(plastskydd till telefoner) förpackningar. Där är han factory manager dvs fabriks chef.  Roligaste minnet med familjen? Oj vad svårt! Vi har många minnen tillsammans och det är så svårt att komma på allt men jag måste nog säga att ett utav våra bästa minnen måste vara när vi skulle åka hem från smögen i en hyrbil.  Pappa och Linus krockade med våran dåvarande bil nere på smögen när de skulle åka och spela golf. Jag och mamma fick ett samtal när vi var i Göteborg och shoppade...  Våran hyrbil var mycket mindre än våran andra och våran familj ha alltid extremt mycket packning, mamma host* Jag och Linus satt med packning i knäna under den störta tiden hem. Vi hade våran hund med oss så han tog ju upp sisådär 50% av bakluckan. Jag satt ihopträngd i mitten och sedan slog det mig... Sune på bilsemester ;)  Har du en bra relation till ditt/dina syskon? Jag och Linus har hat kärlek till varandra på hög nivå. Vi är precis som vilka andra syskon som helst och bråkar om allt och ingenting. Jag kan bli så extremt jä**a irriterad på honom, ni känner säkert igen er? 

 

Vad har du och ditt syskon mest gemensamt? Jag tror det är att båda är bestämda och envisa. Det är inte så roligt när vi bråkar eftersom att ingen ger sig...  Vad gör er olika? Jag är väldigt ordningsam och gillar att ha ordning tillskillnad från honom. Han har många fina sidor men många dåliga också, men det har väl alla på sätt o vis.  
  
  
  
   Beskriv din familj med tre ord: Rolig, knäpp & underbar. Svårt att beskriva med tre ord.  Vad är det viktigaste dina föräldrar lärt dig? Att vara omtänksam och vänlig mot alla jag möter. Samt stå upp för mig själv och ta för mig!  
 

Gillar

Kommentarer