era små sömntutor

Okategoriserade
Ett sent godmorgon från mig men ni kanske precis har vaknat, vad vet jag ;) 

Precis fixat klart allt i stallet, åkte vid 7 imorse för att hinna med. Är tävlingar i Segersjö hela helgen så ska dit med Ellen och kolla. Både hoppning & terräng och massa hästgrejer. Love it!

Någon av er som ska dit? :)

 
Blåser en del ute så valde att rida i stora ridhuset. Gick bra, övade mest på att han skulle lyssna pp hjälperna och hag själv tränade på att rida fran till handen. 

Fördelen med en seg häst kan vara att man driver mycket och sitter tillbaka. Men med en piggare häst som drar iväg lite är det inte lika lätt att driva för då får man hålla i sig ;) Då blir det mycket ridning med handen istället för med benen. I galoppen gäller det att vara stadig men mjuk i handen och sitta tillbaka och hålla om. 

Vi hörs sen! 

Gillar

Kommentarer

Becca
,
Hej Linn! Du kanske aldrig ridit en pigg ponny men jag har 3 ponnysar, 2 jätte pigga och en lite "lugnare" visst du har en poäng i det du skriver MEN på dig låter det som du aldrig ridit en pigg ponny, man MÅSTE ha benen om hela tiden annars sticker dom, skulle kunna säga att det ger mer på hästfronten om man har en pigg ponny eller iallafall en som är framme rätt rejält. Bara min åsikt 😊 jätte fin blogg, kramar