Endast några få skolveckor kvar

Okategoriserade
Sista terminen i nian börjar lida mot sitt slut inom några få veckor, några veckor som kommer att gå otroligt snabbt! Man hinner knappt börja nian innan man dränks av gymnasieinformation hit och dit... Vissa kämpar för ett E medans andra blir sura om de får ett B. 

Egentligen är det viktiga vad du får med dig från grundskolan, dvs dina kunskaper. Utan kunskaper kommer gymnasiet bli ännu kämpigare. 

Jag vill uppmana alla er därute att jobba på under hela grundskolan därför att ni kommer att ha nytta av era kunskaper både på nationella, gymnasiet och i framtiden. Det går att ta igen i nian, MEN det kommer krävas enormt med engagemang av både dig och din lärare. Jobba på bra från början så slipper du oroa dig!

Jag är den som jobbar till 99% på alla mina lektioner. Jag väljer at lägga ner tid på skolan i skolan för att slippa ta hem. Självklart är inte alla som mig utan det finns dem som springer runt i klassrummet och leker pajas medan andra tar igen sina missade sovtimmar.  

Jag har alltid varit en sån som person som älskar att jobba hårt och ger oftast allt jag har för att nå något jag vill. T.ex inom träningen, jag har valt att offra några timmar varje dag några dagar i veckan för att nå mitt mål, likaväl så som jag vill ha höga betyg och kunna få en bra framtid. 

När jag började sjuan var jag och alla andra små puttinuttar, nu idag har alla växt till sig och är mognare än innan. Jag trivs i min galna klass därför att de flesta är målmedvetna och man ser verkligen nu i slutet av nian när nationella snart kommer att alla ger järnet. Man kämpar för att få alla A kreterier. 

Grundskolan har bara svischat förbi som ett snabbt kapitel i ens liv. Minns väl hur nervös jag var över att börja på gumaelius, shit vad stolt jag var ändå! ;)  

 lilla jag några veckor innan jag började sjuan. 

Gillar

Kommentarer