En vanlig dag

En helt vanlig vardag i mitt liv;

05.23
Första alarmsignalen ringer och jag stänger som vanligt av den på andra signalen, finns nog inget ljud som skär så i öronen som ens alarmsignal. Förstår inte de som har det som ringsignal...

05.55
Frukost!! Jag har börjat käka frukost hemma nu när jag kör min diet då det blir enklare just med mängd och tillbehör osv. I julas åt jag gröt lite senare på jobbet vilket är skönt i sig. Jag har havregryn och kanel på jobbet, perfekt ifall man glömmer lunch någon gång ;)

06.15
Dags för avfärd mot jobbet; full värme på i bilen och radio på det. Uppskattar verkligen podd/radio på morgonen!

06.40-06.45
Framme på jobbet och dags att börja arbetsdagen. Brukar alltid starta med att kolla mejlen och sedan skapa mig en uppfattning över vad som ska göras under dagen. Jag är besatt av att skriva listor, så en och en annan lista blir det också ;)

15.00-15.15
Börjar avsluta och röra mig hemåt för dagen. Jag jobbar med förtroendetid vilket innebär att jag har väldigt flexibla arbetstider och kan bestämma lite själv. Vanligtvis tycker jag om att starta dagen tidigt för att ha mer tid på eftermiddagarna.

15.30-15.45
När jag kommer hem brukar jag försöka plocka undan i lägenheten ifall det behövs; diska? Tvätta?
Sedan brukar jag alltid fixa PWO-målet som alltid käkas framför TV:en, brukar även planera upp träningspasset ifall jag inte gjort det tidigare under dagen.

18.00
På med träningskläder, i med lurar och mot gymmet. Jag kan ju i princip se in på gymmet, så avståndet är inte något jag kan skylla på, haha!

18.15
Mina gympass har blivit något längre än innan, kan bero på att jag har lagt in mer cardio. Detta är nog första året jag faktiskt tycker att det är allmänt skönt med cardio både innan och efter ett pass för att svettas lite extra. Brukar variera mellan löpbandet och cykeln. Ett pass kan ligga på mellan 80-120 min beroende på vilken/vilka muskelgrupper samt ifall jag har någon tid att passa.

19.45-20.00
Hemåt för en troligtvis efterlängtad dusch och matlåda. I vissa fall brukar jag fixa matlådor inför kommande dagar omjag inte gjort det tidigare...

22.00
Dags att borsta tänderna och hoppa ner i sängen och mysa in sig i täcket. Brukar ha som riktlinje att försöka lägga mig runt 22, men det är sällan jag somnar just den tiden.

Gillar

Kommentarer