En sak är säker...

Okategoriserade
Jag har haft mitt AM körtkort sedan oktober förra året och under dessa månaderna har jag upplevt många konstiga händelser och även dragit slutsatsen om att vissa bilförare är rent jävla korkade i vissa sammanhang.

Mitt motto i trafiken: alla är idioter utom jag ;)

Ett exempel på när jag upplevt något märkligt i trafiken var t.ex. för några veckor sedan när jag var på väg till gymmet och körde på en helt vanlig väg genom ett område (ej landsväg) och en bil ligger framför mig. Det jag upptäcker är att bilen börjar köra allt långsammare och bromsar in helt utan anledning, efter ytterligare några meter stannar bilen mitt i vägen. Vägen var helt fri från trafik framför, men bilföraren bestämmer sig för att stanna bilen mitt på vägen utan något hinder framför som skulle kunnat vara en orsak.

Har också uppmärksammat bilförare som har noll respekt för mopedister och tror det är mopperaggare som gasar runt med sina söndertrimmade moppar och kör hej vilt. Alla mopedister är ej sådana och det är därför tråkigt att allihopa blir dragna över en kant av vissa personer.

Har vid flertal tillfällen blivit omkörd av både personbilar och lastbilar i en väldigt hög hastighet bara några ynka centimeters marginal. Tråkigt om man vinglar till och åker in i antingen fordonet eller diket...

Har ni upplevt några konstiga händelser i trafiken?
 

Gillar

Kommentarer