En lååång vecka

Okategoriserade
Puuuh hörni... Sitter på bussen på väg hem från gymmet. Drog till söder direkt efter jobbet och körde ett pass för att höja min kroppstemperatur. Jag har hand om mejeriet under hela förmiddagen när jag jobbar vilket gör att en frusen människa som mig fryser resten av dagen.

Vet inte vart jag ska börja. Vad tycker ni ens är intressant att läsa om när jag återberättar min vecka?

Kan börja med att jag haft väldigt mycket att göra denna vecka, men har fått mycket gjort. Jag har bland annat gjort min första faktura som är skickad och klar. Vuxenpoäng ;) Skolan har lagt i alla växlar på en och samma gång så jag fick ett litet mental breakdown i torsdags när mamma skulle förklara och jag fick panik för att jag inte kan ta information. Det blir som en vägg där allt studsar tillbaka. Hade iaf ett seminarium på hjärtat, andning och nervsystem osv igår och det gick ändå relativt bra. Ännu ett prov under kommande vecka, sen är den kursen över.

Får nytt schema nu på måndag och det är så mycket bättre än vårat gamla. Börjar 10 och slutar halv 12 på fredagar, speechless!!!

I torsdags körde jag ett benpass direkt efter skolan och testade Kvarnens nya Booty Builder maskin. Höftlyft tar verkligen på rumpan! Tyckte att den fungerade bra, den kommer antagligen att vara populär. Apropå gym så öppnar (äntligen) Nordic Wellness sitt första gym i Örebro under veckan och gissa vem som kommer att vara där? :)
Igår kväll ägnade jag mig åt att umgås med mina fina vänner hemma hos mig. Vi drack Nocco, åt chips & choklad och spelade massa spel. Allt från Wii till vanliga sällskapsspel och det är så kul. Rekommenderar!

Mamma och pappa kom hem med massa Italienskt så vi alla åt pasta tillsammans och fastande i lite blandade samtalsämnen och klockan försvann. Kom i säng lite senare än vad jag kanske borde ha gjort, men jag har inga problem att komma upp så det är jag glad över.

Gillar

Kommentarer