did u know this?...

Okategoriserade
Jag har aldrig på mig smink när jag är på gymmet förutom när jag kommer direkt från skolan eller vissa undantag. Jag tycker det känns ofräscht att gymma med smink därför att det känns som att det rinner nedför hela ansiktet haha... Skippar sminket! Bra att låta huden andas. 

Jag är totalförälskad i tacos! Går inte att käka tacos utan majs, lök, gurka, creme fraiche eller salsa. Livets maträtt!

Mina favorit ämnen i skolan är samhällskunskap (SO) och NO. I början av högstadiet var jag inte mycket för SO då jag tyckte det var ganska svårt och jag var inte van vid att motivera mina svar och inte heller att hela tiden tänka från olika perspektiv. Idag är det mitt favorit ämne då jag utvecklats inom ämnet och tycket det är intressant!

Jag går för det mesta alltid jätte snabbt. Fått det från min mamma som går snabbt hon med, svårt för mina kompisar att hänga med ibland ;) 

 
 
Jag har alltid haft kort och tunt hår... Enda sedan jag var liten har jag drömt om det där långa drömhåret. 

På sommaren är jag alltid mer för att bada än att sola. Blir alltid jätte rastlös när jag solar och måste göra något hela tiden. Bada funkar ju också ;) 

Jag dricker nästan aldrig dricka längre. Har bör jag dricka jätte mycket bubbelvatten istället vilket är jätte bra för huden. Det gillar vi! 
 

Gillar

Kommentarer