Detta hittar ni alltid hos mig;

Kost

Alla har vi våra favoritråvaror i kylen & i skafferiet. Här kommer några av mina som i princip alltid finns hemma;


KVARG
Vore givetvis ingen fullbordad kyl utan en kvargburk i kylen ;) Ett enkelt sätt att få i sig protein och man kan ändå få en variation i smakerna. Jag har för det mesta alltid naturell kvarg för att blanda ut själv med Yoggi Mini eller Fun-light för att dels slippa det extra sockret men också för att proteinhalten är något högre.

FRUKT
Jag har alltid ätit mycket frukt och det är alltid något som förekommer i min kost varje dag. För tillfället är favoriten päron Conference, innan har det varit apelsin och äpple.

COCKTAILTOMATER & MAJS
Detta är ytterligare något jag gillar att ha på tallriken eller i matlådan, grönsaker är en stor del av det goda enligt mig. Fräschar till det ;)
Majs har jag alltid varit besatt av och nu mer även cocktailtomater, haha!

SKINKA
Ett annat enkelt sätt för att få i sig lite extra protein är skinka, brukar även ha mjukost hemma på grund av den anledningen. Kvargbröd är en favorit tillsammans med lite mjukost & skinka, en ren proteinbomb!

HAVREGRYN
Bråttom? Släng ned lite havregryn, salt och vatten i en skål och sedan in i micron. Jag själv föredrar att göra den jobbigare varianten i kastrull pga konsistensen, det med äpple och kanel är wow!

FUN-LIGHT
Alltid bra att ha hemma för att dels dricka mer men även ifall man vill blanda i kvargen. Har dessutom använt det för att späda ut min PWO som inte har en så lockande smak.

  • Kost

Gillar

Kommentarer