Det här är jag; 

Okategoriserade
För det första  måste jag erkänna att jag har lite kontrollbehov när det gäller vissa saker, inte på det sättet att jag inte kan släppa taget o vara spontan, mer att jag gillar att ha saker på mitt sätt och enligt mina principer. I grupparbeten kan jag vara den som lägger fram mina förslag och får dem genomförda, men å andra sidan är jag duktig på att kompromissa och lyssnar på andras idéer. 

Nästa grej är att när jag blir arg blir jag så arg att jag vill gråta och skrika rakt ut. Om det är någon som vittnar till detta så är det brorsan min ;) Vi kan ha en argumenterande diskussion och när hans åsikt inte stämmer överens med min och han vägrar ändra sin kan jag bli så arg att jag inte kan hålla tillbaka den lilla tåren som så gärna vill droppa ned. När jag argumenterar för något viktigt kan ja bli så frustrerad att jag inte kan kontrollera det, men kanske är det ett bra försvar? Om någon utomstående säger åt mig eller skäller på mig har jag också väldigt nära till gråt. 

Den tredje saken jag ska erkänna håller ihop med de ovan, det är nämligen så att när saker inte går som jag vill blir jag rent utsagt riktigt jävla pissed off. Till exempel när jag skulle cykla hem från gymmet här om veckan och det blåste som in i helsike och jag skulle trampa upp för en lång seg jäkla uppförsbacke och jag inte kom någonstans. När jag inte orkar trampa mer är det som att jag måste visa mig själv att jag klarar det och blir så jävla arg på mig själv att jag bara vill slänga hela cykelhelvetet i diket. Mina kompisar fick varsin fin snap där jag näst intill grät av ilska, haha!!..

Men som jag brukar tänka; om det är jobbigt och man ger upp, då når man knappast något resultat. 

Gillar

Kommentarer