Det är dags att sluta

Träning
Efter lite tänktetid i helgen har jag beslutat mig för att börja runda av deffen som jag hållit på med sen i januari. Att tvingas undvika den mat man verkligen vill ha i över 4 månader är tufft och jag kan erkänna att jag inte gjort det felfritt. 

Det har gått väldigt upp o ned i perioder och jag har både frågat mig själv om det är värt det och varför och jag har haft ångest. Vissa dagar värre än andra. Det har varit en utmaning och jag har lärt med massor utav det. Jag vet mina svaga punkter och kan utnyttja det till nästa gång.

Nu är det 21 maj och jag känner att det är svårt att hålla sig till deffen då man vill hitta på massa med ens vänner och om man går på kaloriunderskott hindrar det en lite grann, eller ganska radikalt. Nu vill jag bara njuta av sommarn och äta gott o njuta av livet och träningen. 

Jag kanske inte har nått det målet jag siktade in mig på men eftersom att jag inte följt den helt felfritt är det inget jag räknat med heller. 

Just nu är planen att försöka komma tillbaka till det naturliga och hälsosamma tänkandet. Allt som kretsat i min hjärna har varit kalorier pga ständigt räknande och det underlättar men det är inte sunt. I sommar ska jag inte räkna kalorier utan bara äta det jag vill. 

Självklart kommer jag försöka välja det bra före det dåliga, men inte på samma sätt. Jag kommer fortsätta försöka äta mer frukt än godis och chips då det känns mycket fräschare, men om jag verkligen vill ha det är det inget fel med det. 

Med maten tänker jag fräsch mat som potatis, ris och massa proteinkällor och inte pizza och pommes varje dag. Jag vill äta sådant som fortfarande gynnar min träning. 

Mitt fokus kommer ligga på träningen och inte kosten. 

Jag tränar och jag älskar att träna. Jag tränar för att jag tycker om det. Och ja, jag har fett på kroppen. 

Gillar

Kommentarer