Deffa.nu

Träning
Deffa.nu/deffguiden är en hemsida jag rekommenderar för dig som har frågor eller behöver tips kring allt gällande deff. Sidan drivs av två killar vid namn Vincent Kafi och André Ksyt.

Vincent är allmänläkare sedan 1,5 år tillbaka och har pluggat i Prag, Tjeckien och Auckland, Nya Zealand. Han har tillsammans med André Ksyt som är utbildad PT startat Deff.nu då de var extremt trötta på allt trams som fanns på internet gällande svältningsdieter och mirakelpiller osv.

Hemsidan är fylld med vettig information med stöd av kända studier samt kosttillskott som endast rekommenderas om man inte får i sig tillräckligt med näring via maten.
 

Med hjälp av http://deffa.nu/deffguiden/ kan du hitta allt gällande deff, övningar och program. Det finns nybörjarprogram, program med fokus på styrka, halvkropps pass, bicepsprogram och program med fokus på muskelstorlek. Du kan även hitta goda recept och läsa om vilken sorts mat man äter under deff. Alla dina frågor är samlade på ett och samma ställe, hur bra är inte det?

"Det är viktigt att hålla isär begreppen ”deffa” och ”banta”, då man under en deff har som fokus på att bevara sin muskelmassa till högsta grad."

JUST NU en stor tävling där du kan vinna produkter värda flera tusen. Missa inte det!
Deff.nu är en sida öppen för alla vare sig det gäller deff, styrketräning eller kost. Detta är hemsidan vi alla väntat på ;)

Gillar

Kommentarer