De flesta borde bättra sig

Åsikter
Vi lever i ett samhälle där vi är extremt dåliga på att ge och ibland även ta komplimanger och beröm från andra. Egentligen borde vi alla bli bättre på att hälsa, berömma och uppskatta varandra. 

Det är så viktigt att berömma, oavsett om det handlar om något du gjort eller utseendemässigt. En ynka liten komplimang eller ett hej kan göra någons dag, det är så viktigt att visa att man bryr sig! 

Var noga med att visa uppskattning för dina vänner, bästa vänner och dina föräldrar. Jag är så innerligt lycklig över att ha så underbara fina & glada vänner, samt de underbaraste föräldrarna man kan tänka sig. Jag och mina föräldrar har verkligen byggt upp en oerhört bra relation till varandra och jag berättar i princip allt för dem, oavsett om det gäller tankar, killar och fester. De respekterar mig och jag respekterar dem. 
Jag tycker det är så viktigt att alla får vara lyckliga och känna glädje och positivitet. Jag vill inte att någon ska känna sig ensam, jag vill att alla ska känna sig välkomna och det minsta vi kan göra är att säga "hej, hur mår du?" eller "Gud vilken fin tröja!". 

IDAG vill jag att just du ger 3 personer som inte står dig lika nära komplimanger. Bara sätta igång ;) 

Gillar

Kommentarer