Catch up

Okategoriserade
Goddag käraste!
Precis haft en mysig Catch up tillsammans med Ella-Marin och Olivia, käkade lunch på Fratelli och tog en snabb fika på Bara Vara efter det. Btw, vädret var grymt!

Så mysigt att träffa dem igen, det var ett tag sedan. Olivia drar utomlands på söndag och Ella drar till Rio inatt och är borta flera veckor :( Gonna miss her!
Klockan ringde 07.20 imorse och jag trampade iväg till gymmet på cykeln. Skulle köra biceps, triceps, axlar och mage men jag lägger in biceps i morgondagens pass istället. Körde verkligen all in och avslutade med att cykla 40 sek på en Airbike (aka crossfit cykel) därpå 10 burpees och 30 sek drag i repmaskin x 3. Helt död efter det ;)
(Var tvungen att lägga mig ned o andas haha...)
Kollade på en superbra dokumentär igår som är väldigt sevärd. Den handlar om crossfit och crossfit games och världens mest vältränade inom det. Den finns på Netflix och heter FITTEST ON EARTH!
Blev enormt peppad till att träna efter det och längtade lite extra till gymmet. Kunde knappt somna igår kväll då jag låg och planerade mitt pass i huvudet.

Gillar

Kommentarer