Budapesttårtan gjorde sitt

Träning
Var som sagt på Marieberg med mamma igår och vi avslutade med en fika på två kaffe och delade på en Croissant och en Budapest. En sak kan jag säga, det visade sig att fikan gjorde ett under när jag körde mitt träningspass igår kväll.

Varierade mellan rygg och ben och jag började med utfallssteg och gick sedan över till latsdrag. Därefter blev det marklyft och jag lyckades dra upp 80 kg i 2 set varav första gången 2 repetitioner. Försöker som sagt att öka mig uppåt i vikterna och det var ett tag sedan jag tog 80 kg. Kändes grymt!
Något jag måste öva mer på är min nacke under utförandet. Jag tittar gärna uppåt istället för neråt vilket ger en krokig nacke... Öva, öva, öva! Brukar prata med en gyminstruktör som även är min pappas bänkkompis, han brukar berömma mig för min noggrannhet med tekniker, särskilt min teknik när det gäller marklyft. Väldigt kul att höra, blir så glad!

Efter marklyften körde jag ungefär 3-4 set knäböj med 40 kg för att öva tekniken. Tränade främst på att komma längre ned med rumpan. Därefter pressade jag lite vader, drog lite sittande rodd för ryggen och avslutade med leg extensions och höftlyft i Booty Buildern som är så fruktansvärt bra. Kunde knappt sitta på rumpan efteråt.

Minst sagt ett grymt pass! Kändes som att jag kunde pressa mig själv hårt igår och jag har börjat komma ur min trygghetszon.

Gillar

Kommentarer