Bland det viktigaste inom träning

Träning
För att se resultat inom träning krävs mer än bara hård träning. Kosten är A och O inom träningen och om man inte äter rätt spelar det ingen roll hur många timmar man spenderar på springbandet eller styrketräning.

Men det är inte bara styrketräning och kost som krävs för resultat utan även mental träning dvs att du kan påverka dina val och göra de sista 10 repetitionerna. Det krävs mycket mentalt för att skippa den där hamburgaren och välja mer proteinrik mat även fast hamburgaren lockar. Just i den stunden måste man kunna påverka sina egna beslut och säga nej.

Inom träningen är det extremt lätt att bara lägga av när det blir jobbigt eller när man inte ser resultat. Det krävs en stark vilja för något om man ska klara något och därför är det en fördel att sätta upp mål, målen kommer vara en hjälp på vägen och sätt därför små mål. Sätt upp små mål för att nå ditt stora mål, då kommer det att bli mycket enklare kan jag lova!

Om du tänker att du inte kommer att klara 15 reps, då kommer du inte heller orka eller ha viljan att kämpa för att göra det heller. Om du däremot tänker att du ska och kommer att klara det har du viljan med dig!

Glöm aldrig att ni måste kämpa hårt för vad ni vill. Det kommer kosta och kräva en del av er, vilja, svett och ännu mer svett... Ge aldrig upp!

Det tar tid innan man får resultat inom träning & be prepared. Ge 100% på varje pass och kör tills det känns som att ni ska spy och sedan 10 till :)

 

Gillar

Kommentarer