Beep test

Okategoriserade
Halloj!! Allt bra med er? 

Med mig är allt bra, däremot var jag extremt trött större delen av förmiddagen. Började med några timmars sam & historia, har nämligen en ny lärare som verkligen är underbar. Så grym! Däremot började allt väldigt intensivt och har inlämning redan på söndagkväll och prov om någon vecka i samhällsekonomi. Däremot är det favoriten inom samhällskunskap, även det jag är bäst på. 

På idrotten idag hade hela klassen Beep test, gick faktiskt över förväntan. Inte tränat så mycket kondition som jag önskat men fick ändå ett rimligt resultat med tanke på det. Jag och en annan tjej var sista tjejerna och vi gick av samtidigt på nivå 9,2. Slutade tydligen med en syreupptagningsförmåga med volymen 43,9 per minut. Däremot blev jag ganska bekväm med tempot och ökade inte lika mycket som de andra vilket ledde till att jag hamnade efter etag, dock blev det inte maxpuls utan kändes mest ansträngande. Värre när jag och Olivia kör intervaller. 

Onsdag innebär lillördag och cheatday. Belönade mig själv med en efter beep testet och innan gymmet. Blev ett saknat rygg-och magpass :) 

Gillar

Kommentarer